VIDEO/FOTO Apariție excentrică la cel mai de lux eveniment de modă în lume: doar un tricou ud

marți, 07 mai 2024, 17:14
1 MIN
 VIDEO/FOTO Apariție excentrică la cel mai de lux eveniment de modă în lume: doar un tricou ud

La cel mai extravagant eveniment de modă din lume, Met Gala – acolo unde vedetele îmbracă cele mai luxoase creații vestimentare, Doja Cat, care uimește mereu cu aparițiile ei, a venit într-un tricou alb, ud.

Rapperița din SUA este adepta unui stil vestimentar nonconformist și adesea aparițiile ei șochează. Cu o zi înainte de Met Gala 2024, ea a ieșit pe străzile din New York acoperită cu un cearșaf. Luni seară, cântăreața a plecat de la hotelul de lux în care era cazată acoperită cu un prosop, iar toată lumea s-a întrebat ce avea să poarte pe covorul roșu. A dat un indiciu cu machiajul creat în așa fel încât să arate ca unul stricat de apă sau de lacrimi. Însă purta bijuterii cu diamante…

Artista de 28 de ani s-a schimbat în mașină și a pus pe ea un tricou alb, complet ud, lung până-n pământ, în care a apărut pe covorul roșu. A fost însoțită de designerul casei Vetements, Guram Gvasalia, cel care a creat… ținuta. „Știam că toată lumea va purta flori, așa că floarea aleasă de mine a fost cea de bumbac”, a spus artista.

Comentarii